Oktoberfest
Tips til parforholdet

Tag kæresten med til fest i Europa

september 6, 2017

Hvad siger du til romantisk parferie til Paris med Eiffeltårnet øverst på seværdighedslisten? En gondoltur i Venedigs unikke kanaler eller søde kærestebilleder med udsigt over Santorinis blå og hvide tage? Kan du allerede tjekke disse paroplevelser af listen, eller gør tanken om lyserød romantik dig en anelse forpustet, så er det måske værd at tænke i andre baner. Paroplevelser behøver ikke blot være de klassiske storbyferier til romantiske destinationer. Hiv i stedet kæresten med til fest, farver og sjov rundt omkring i Europa. Iklæd jer festlige oktoberfest kostumer, hør tyrolermusik og drik kæmpe tyske øl. Tag del i Londons store, multikulturelle og farverige karneval eller deltag i en sjov og anderledes tomatkrig i Spanien. Europa byder på mange alternative oplevelser for dig og din partner.

Her har du tre bud på den næste rejsedestination med kæresten, hvor I har rig mulighed for at deltage i store folkefester og få unikke, anderledes kulturoplevelser.

Oktoberfest i Sydtyskland

Tag på kærestetur til det festlige Sydtyskland og tag del i den store, tyske folkefest i München. Del denne oplevelse med over 6 millioner andre glade, sprudlende og sjove mennesker fra hele verden. Denne gigantiske, tyske festlighed har rødder helt tilbage til 1810, hvor kronprins Ludwig og prinsesse Therese lod sig gifte og skulle fejres. Hovedtraditionen ved oktoberfest er det velkendte hestevæddeløb, men er den dag i dag i højere grad kendt for enorme øl, store festtelte, farverig underholdning, traditionel musik og sjove oktoberfest kostumer. Gør dig og kæresten klar til fest ved at finde dine lederhosen og miniskørter på denne webshop.

Europas største festival i London

Nothing Hill festivalen i London er Europas største gadefestival. Denne folkefest er kendetegnet ved at fejre Londons multikulturelle fortid, nutid og fremtid med et unikt karnevalsoptog, musik og dans. Festligheden finder sted den sidste weekend i august hvert år og løb for første gang af stablen tilbage i 1964. Omtrent to millioner mennesker deltager i denne gratis begivenhed, hvor både unge som gamle, børn som voksne samles for at feste og have en uforglemmelig tid sammen.

Spansk fiestas med bevægende musik

Spanske fiestas er at finde året rundt i det spanske land og er kendt som folkets fest. Sådanne medrivende festivaler er indbegrebet af farverige klæder, spanske danserytmer og bevægende musik. Oplev spansk folkesjæl på tæt hold og få et unikt kulturelt indblik. Tag eksempelvis til festivalen San Fermín i Pamplona, der byder på vaskeægte spansk tyreløb, smukke optog og storslået fyrværkeri. Denne populære festival løber fra den 6.-14. juli hvert år og trækker flere tusinde rejsende gæster til sig årligt. Et sjovt alternativ kan også være at tage del i den skøre tomatfest La Tomatina i Buñol, der finder sted i august. Denne festival er kendetegnet som en stor madkamp med tomater, hvor selve tomatkastningen opstod som en del af festivalen tilbage i 1944. Her brugte unge mennesker tomater som våben til at beskyde parader og optog. Tomatkrigen er i dag helt legal og ufarlig og er blevet varemærket for denne byfest.