Relationship
Parforhold

Sådan undgår du at blive kærestekedelig

oktober 24, 2017

Kærestekedelig er et af de stride, tarvelige ord, man helst ikke vil sættes i forbindelse med, når man går ind i et nyt parforhold. Du har helt sikkert sagt til dig selv mere end én gang (højst sandsynligt efter at en, der var tæt på dig, har skiftet side), at du aldrig nogensinde vil blive én af dem, der ikke har øje for andre end kæresten, og at du ikke vil skifte dine veninder ud for noget i hele verden – endda heller ikke en forelskelse. Når det er sagt, er det nemmere sagt end gjort, fordi når først sommerfuglene flyver om kap i maven, og alle rationelle tanker fordufter som dug på en sommermorgen, er det ikke altid fornuften, der sejrer. Her kommer nogle gode råd til dig, som gerne vil vedligeholde dine venskaber i takt med at være i et godt parforhold.

Vis ham frem

En god første regel er altid at lade veninderne møde din nye kæreste, når du med sikkerhed ved, at det skal være jer. Planlæg en middag, eller afhold en spilaften, hvor du inviterer dine tætteste veninder over (ikke kun dem, der er i parforhold). Så kan de få sat et ansigt på din nye store kærlighed, og de får en idé om, hvad det er, lige netop du har forelsket dig i, og hvorfor dine tanker er et helt andet sted end hos dem og deres velbefindende. På den måde har dine omgivelser noget, de kan snakke med om, når du har brug for at snakke uafbrudt og åbent om små finurligheder, der fascinerer, imponerer eller overrasker dig ved din nye flirt.

Husk, hvem der var der først – og sidst

Når et forhold er nyt, er det svært at holde fingrene fra hinanden, og man bruger derfor størstedelen af sin tid i armene på sin udkårne, hvis man kan slippe afsted med det. Den ene dag tager den anden, og pludselig går det op for dig, at du ikke lige fik svaret på den SMS, din veninde sendte for et par dage siden, eller ringet tilbage til din kære mor, der ringede i sidste uge. Et af parforholdets største syndere er at glemme sine omgivelser. Det er ekstremt vigtigt ikke at glemme dem, der var tættest på dig, før din kæreste kom ind i billedet, fordi mister du interessen for dem, mister de også interessen for dig, og når du så står med mascara løbende ned af kinderne, eller hvis kæresten er taget på herretur til Hamborg, så har du ikke længere nogen omkring dig, der går op i dit liv.

TGIF

Det er fredag, og du har glædet dig i fem lange dage på, at weekenden skulle ramme, så du kan smide benene op, putte dig ind til din elskede og åbne en flaske rødvin. Men allerede her ringer alarmklokkerne. Fordi selvom du er kommet i et parhold, betyder det altså ikke, at du ikke kan tilbringe din fredag aften, som før han kom ind i billedet. Hop i din flotteste kjole, put læbestift på, og hop i de høje stiletter, fordi fredag aften kan stadig være lig drinks og dans, selvom man er kommet i et forhold. Gør dig lækker helt og aldeles for din egen skyld og ikke for fremmede fyres. Det bedste ved det hele er, at du er garanteret en at putte dig ind til på de sene nattetimer efter en aften i byen med veninderne.

Tip: Vær et overskudsmenneske og kombiner punkt 1 og 3.