parforhold
Parforhold

Fem tips til oplevelser som par

april 25, 2017

Mangler du og din kæreste inspiration til, hvad I skal lave på jeres fridage? Vi kommer her med fem tips til paroplevelser, der kan få jer til at grine, bringe jer tættere sammen eller bare give jer en unik oplevelse.

Tag ind og se stand-up sammen

I kommer til at grine sammen og får jer en sjov aften, som I kan snakke om bagefter. At grine sammen skaber samhørighed og man opfattes automatisk som mere tiltrækkende, hvis man griner. Mange større byer har barer, der kører med gratis amatør stand-up, så hvis I er heldige at bo i nærheden, behøver det ikke blive en dyr aften. Bor I ikke i nærheden af en større by, er der dog stadig mulighed for at komme ind og se stand-up, når de professionelle stand-up komikere turnerer landet rundt. Her er prisen lidt dyrere, men kvaliteten er tilsvarende højere.

Tag på overlevelsestur sammen

Sæt en weekend af og cykl ud i naturen og find og det perfekte sted til at slå jeres egen lille lejr op. Der er ingen køleskab eller komfur ude i naturen, så medbring fiskestang, gryder og vandfilter så I selv kan fange og tilberede jeres aftensmad. En god sovepose og et telt er også nødvendigt, medmindre I vil sove under åben himmel. Er sidstnævnte tilfældet får I brug for et myggenet – så bliver det vist heller ikke mere hyggeligt at sove ude i naturen. I kan finde meget mere udstyr lige her.

Ballonflyvning

Har I lyst til at få en helt speciel og romantisk oplevelse sammen, og har I ikke noget imod at bruge lidt ekstra penge på det, så skal I tage ud og flyve i ballon. Ballonflyvning er lidt dyrt, men det giver jer til gengæld en helt unik oplevelse, og hvem har ikke en lille drøm om at prøve ballonflyvning med sin udkårne? Ballonflyvning tilbydes flere steder i Danmark, så det er bare med at få undersøgt, hvor der flyves i nærheden af jer.

Hold en spilleaften – kun for jer to

Lav noget lækkert mad, få jer noget rødvin og nyd at det kun er jer to. I får snakket om en masse ting, I gennem ugens løb ikke har fået talt om og givet hinanden en masse opmærksomhed. Der findes mange spil, der er tiltænkt til par, for at bringe dem tættere sammen, og kommer både i form af brætspil og apps. Mange af spillene omhandler intime spørgsmål og udfordringer, hvis man har mod på det. En spontan spilleaften kræver ikke nogle forberedelser, og kan også sagtens afholdes på en hverdag.

Ølsmagning

Kan I begge lide øl, er det helt ideelt at tage til ølsmagning. Ølsmagning er typisk ikke ret dyrt, og I får mulighed for at smage en masse forskellige specialøl, I måske ellers ikke ville få prøvet. Mange barer, små som store, afholder ølsmagning, og det er derfor nemt at finde et sted, uanset hvor i landet man bor. Er I mere til vinsmagning eller ginsmagning afholdes dette også relativt mange steder.

Vi håber, at disse 5 tips kan give jer lidt inspiration til hvordan du og din kæreste kan spice jeres forhold lidt op, og forny romantikken mellem jer.