Heart Red Broken Love Relationship Romance
Tips til parforholdet

4 ting du ikke skal gøre i dit parforhold

marts 20, 2017

Du og din kæreste har etableret en hverdag sammen, og du elsker ham højere end nogensinde. Dog oplever du også, at romantikken og gnisten ofte er svære at finde frem, og at flere og flere aftenen ender på sofaen, med ostepops og i dit blødeste joggingtøj. Du kender det måske – og er måske ligeledes bange for, at hverdagen vil æde jeres forhold op? Frygt ej, for med 4 gode råd til ting, som du IKKE skal gøre i dit parforhold, kan du måske genskabe romantikken og gnisten i dit parforhold.

Hvil ikke for meget i joggingtøjet

Din kæreste elsker dig helt sikkert, hvad end du er iført en stram, rød sag, eller et sæt afslappende joggingtøj. Også derfor føler du dig måske fristet, til at tilbringe dage, og måske endda hele weekender i joggingtøj og uden makeup. Dette kan ses som et godt tegn, da det betyder, at du føler dig afslappet i jeres forhold – men engang imellem, vil både du og kæresten uden tvivl sætte pris på et lækkert outfit med makeup i ansigtet. På denne måde viser du ligeledes, at du stadig ønsker at se godt ud for din kæreste, hvilket kan uden tvivl vil blive ellevild over.

Du kan ikke ændre din kæreste

Du kender det måske. Din kærestes vasketøj flyder overalt du går, og han jubler ikke ligefrem når du beder ham gøre rent, eller blot rydde op efter sig selv. Du kan fortælle din kæreste, hvor sur dette gør dig et utal af gange – men måske vil du opleve, at dette ikke hjælper på realiteten. Selvom din kæreste har fejl, bliver du derfor nødt til at acceptere ham, som han er. Du skal ikke lege mor for ham og heller ikke varte ham op. Men endnu værre er, hvis du prøver at ændre ham for den han er.

Du skal ikke blive for træt og doven til sex

Du kommer hjem fra en hård og lang arbejdsdag, og ønsker blot at få en god nats søvn. Din kæreste ønsker derimod hygge og kærtegn under dynen, men du vender blot ryggen til ham, for at få lov til at sove. Måske tænker du ikke over det, men det er ikke rart at blive afvist af sin kæreste, specielt ikke hvis det er ofte. Vær åben for sex, og pas på med at sexlivet ikke går helt i stå. Lyt til din kærestes behov, og giv jer selv tid til at nyde hinanden.

Skab plads til dig selv

Du har langt hellere lyst til en aften på sofaen med kæresten, og kommer derfor til at aflyse en drinkdate med din veninde. Du kender det måske. Din kæreste fylder mere og mere i dit liv, hvilket er et godt tegn. Dog skal du huske, at du ikke må glemme dig selv i forholdet. Giv dig selv tid til dine veninder og familie – lav ting, uden at din kæreste nødvendigvis er med. Du vil opleve, at dette er sundt for dig.